18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ

Son şafak, son dua! Dönmeyi düşünmediler bile...

'Çanakkale Geçilmez' gerçeğini tüm dünya milletlerinin hafızasına kazıyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları vatanımız için gözlerini kırpmadan canlarını vermekten geri durmamışlardır.

Çanakkale Zaferi, vatanseverlik, fedakârlık, cesaret gibi yüksek faziletlerin kahramanca sergilendiği bir destandır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü için ilçemiz geneli düzenlenen 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ "ÇANAKKALE'NİN UNUTULMAZ VE GİZLİ KAHRAMANLARI" resim

yarışmasında okul öncesi grubunda  okulumuzu teslim ederek birinci olan 5 yaş grubu öğrencimiz Arin İkra Ömür ÇOKTİN ve ikinci olan 5 yaş grubu öğrencimiz Miray ÖKSÜZ'e öğretmenlerimize ve desteklerinden dolayı velilerimize teşekkür ederiz.